Közéleti krónika

Röviden összefoglalom a közélet azon aktuális eseményeit, amelyek felkeltik a figyelmemet. Csak azokkal foglalkozom, amelyekre, úgy gondolom, jó lesz évek múlva is világosan emlékezni.

HTML

Linkblog

Friss topikok

MSZP: Wieszt János húzzon el

2010.05.30. 13:16 | Zigomer Trubahin | Szólj hozzá!

Miután Wieszt János azzal a magyarázattal állt elő ügyében, hogy a pénzt kölcsön kapta, a nyilvánosságra került felvételt pedig csak manipulálták, az MSZP budapesti és országos elnöksége kezdeményezte párttagságának felfüggesztését, és felszólította a politikust, önkormányzati tisztségeiről mondjon le.

· 2 trackback

Címkék: mszp korrupció lendvai burány sándor wieszt jános

A bejegyzés trackback címe:

https://annales.blog.hu/api/trackback/id/tr332042079

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Két hír, csak úgy 2010.05.30. 18:57:18

1. Lemondott szombat este az alig két hete megalakult új konzervatív-liberális brit kormány pénzügyminiszter-helyettese, aki költségelszámolási botrányba keveredett. David Laws, aki a Liberális Demokratákat képviseli a május eleji választások után létr...

Trackback: Wieszt kétszer kapott pénzt a vállalkozótól, állítólag kölcsönbe 2010.05.30. 17:50:08

Wieszt János saját bevallása szerint kétszer kapott pénzt Gálfi István vállalkozótól. A szocialista politikus szerint a második alkalomról készült a széles nyilvánosság elé került videó. Az Echo Tv műsorában Wieszt János "régi ismerősének"...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása