Közéleti krónika

Röviden összefoglalom a közélet azon aktuális eseményeit, amelyek felkeltik a figyelmemet. Csak azokkal foglalkozom, amelyekre, úgy gondolom, jó lesz évek múlva is világosan emlékezni.

HTML

Linkblog

Friss topikok

Szijjártó: badarság, hogy a politikusi nyilatkozatok mozgatnák a piacot

2010.06.03. 23:24 | Zigomer Trubahin | 1 komment

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője nem ért egyet azokkal az elemzői véleményekkel, miszerint Kósa Lajos nyilatkozata idézte elő a piaci zuhanást. Véleménye szerint „nyilvánvalóan badarság lenne azt gondolni, vagy legalábbis a valóság túlságos leegyszerűsítését jelentené, ha azt gondolnánk, hogy egyes nyilatkozatok kapcsán, mondjuk tőzsdeindexek és árfolyamok mozdulnak meg radikálisan”. (Lásd az MTV híradójában is, 6:40 körül.)

Címkék: forint tőzsde kósa lajos szijjártó árfolyamok államcsőd

A bejegyzés trackback címe:

https://annales.blog.hu/api/trackback/id/tr122056053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kotika 2010.06.05. 16:22:47

Na most akkor ki hazudik ? Vajjon " szógyártópetike " is levonja a következtetést és elhúz végre a ....! Ha lemond és eltünik : nyilvánosan megeszem a kalapomat !!.Ezeknek a szeme se rebben, úgy hazudnak. Volt mit tanulni az elődjeiktől. Ja és Ibrahim meg Tot? Jaj,de hülye vagyok, ők már bebetonozva a tihanyi kútban. Így már nem dőlhetnek ki a szekrényből. Mindenesetre ha így folytatják a fijúk, szép kis karanténba kerülünk az EU közepén. 2 hét alatt több szart kavartak a "hozzáértő" diplomáciájukkal az országnak, mint az elmúlt 60 év összese. A számolás sem erősségük, mert ugye a 2/3 az legalább 2,5 millió állampolgárt föltételez és már nehogy nekem kelljen nyalni a s......t, aki normális országban szeretnék élni. Na feleslegesen puffogok, mert most másképp következik a 4 év lopás.
süti beállítások módosítása