Közéleti krónika

Röviden összefoglalom a közélet azon aktuális eseményeit, amelyek felkeltik a figyelmemet. Csak azokkal foglalkozom, amelyekre, úgy gondolom, jó lesz évek múlva is világosan emlékezni.

HTML

Linkblog

Friss topikok

A jobbikosok távoznak Feldmájer beszéde alatt

2010.06.04. 22:43 | Zigomer Trubahin | Szólj hozzá!

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnöke, Feldmájer Péter a Trianon-emléknapon mondott beszéde alatt a holokausztra is utalást tett (elsősorban abban az összefüggésben, hogy családja számára Trianon még a holokausztnál is nagyobb tragédia volt), később pedig héberül idézett a Tórából. A héber szavakat hallva számos jobbikos - pl. Szegedi Csanád, Pörzse Sándor - felállt, és távozott a bazilikából. A bazilika előtti kijelzőt néző tömeg mindezt fütyüléssel, ordítással, „Gáza-Gáza”, „cionisták” és „csak a Jobbik!” kiáltásokkal fogadta.

Címkék: trianon holokauszt zsidó jobbik héber feldmájer

A bejegyzés trackback címe:

https://annales.blog.hu/api/trackback/id/tr162064378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása