Közéleti krónika

Röviden összefoglalom a közélet azon aktuális eseményeit, amelyek felkeltik a figyelmemet. Csak azokkal foglalkozom, amelyekre, úgy gondolom, jó lesz évek múlva is világosan emlékezni.

HTML

Linkblog

Friss topikok

Lendvai Ildikó a Mokkában

2010.05.12. 23:59 | Zigomer Trubahin | Szólj hozzá!

Lendvai Ildikó az MSZP és a Jobbik az MSZP ajánlata alapján történt megállapodását követően a tévében azt nyilatkozta, nem engedték át a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztját, nem is tárgyaltak a Jobbikkal, nem kötnek velük alkukat (a Vona–Mesterházy-kézfogás megtekintéséhez katt a linkre). Lendvai azt állította, "nem nekik [a Jobbiknak] akartuk átengedni", és "az MSZP még abba is belement volna, hogy a kormányzó pártok [...] maguk elnököljék a bizottságot, csak hogy ne a Jobbik tegye". A Fidesz viszont, Lendvai értékelése szerint, a posztot inkább a Jobbiknak juttatta. Az MSZP honlapjának előző napi bejegyzése erről: "Az alakuló ülést előkészítő kedd délutáni egyeztetésre az MSZP ajánlattal érkezett. Mesterházy Attila bejelentette: lemondanak a nemzetbiztonsági bizottság elnöki posztjáról, azt átengedik a Jobbiknak".

Címkék: mszp parlament bizottság jobbik lendvai vona országgyűlés mesterházy nemzetbiztonsági bizottság

A bejegyzés trackback címe:

https://annales.blog.hu/api/trackback/id/tr202020961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása