Közéleti krónika

Röviden összefoglalom a közélet azon aktuális eseményeit, amelyek felkeltik a figyelmemet. Csak azokkal foglalkozom, amelyekre, úgy gondolom, jó lesz évek múlva is világosan emlékezni.

HTML

Linkblog

Friss topikok

Wieszt János támadásba lendül

2010.05.24. 15:30 | Zigomer Trubahin | 3 komment

Wieszt János közleményében közli, "a felvétel tényleges tartalma és annak az értelmezése között fényévnyi távolság van", arra céloz, hogy a hangot és a képet manipulálhatták, és azzal védekezik, hogy ez a felvétel róla "titkosszolgálati eszközökkel", "illegálisan" (értsd: engedély nélkül, adatvédelmi jogait megsértve) készült, és "ezt a törvény bünteti". Lásd még itt.

A QUERTY Kft. az ügyben érintett (a felvételt készítő) ügyvezetője, Gálfi István közben a nyilvánosság elé lépett, és beszámolt a 2007-es ügy hátteréről, valamint az ügy kirobbanása óta őt ért zaklatásokról (APEH-ellenőrzés, bírságok, kirakat betörése, fenyegetések Wieszt részéről stb.).

· 1 trackback

Címkék: adatvédelem mszp korrupció wieszt jános gálfi istván

A bejegyzés trackback címe:

https://annales.blog.hu/api/trackback/id/tr222027785

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Wieszt-ügy: újabb megdöbbentő részletek - frissítve 2010.05.25. 10:35:35

Blogunk elsőként hozta nyilvánosságra, hogy a Qwerty Kft. lehet a Wieszt-ügy érintettje. A videón elhangzott összegek alapján egyértelműnek tűnt, hogy az adott évben kizárólag a Qwerty Kft. részére került értékesítésre az említett áron önkormányzati üz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.05.24. 23:23:54

pont ilyen rövidhírek tetszenek nekem nagyon

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.05.24. 23:25:55

szia

nincs kedved csatlakozni hozzánk?

vagyunk már egypáran, és még leszünk. összegyűlünk sokan blogolni, hogy nagy legyen az olvasottságunk.

van olyan nap, mikor 1000-en is olvasnak

üdv

írj rám

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2010.05.24. 23:28:14

@tesz-vesz: Helló! Kösz a meghívást, de nem hiszem, hogy a jelenleginél több időt tudnék szánni erre a dologra, az olvasottság meg nem motivál olyan nagyon...
süti beállítások módosítása