Közéleti krónika

Röviden összefoglalom a közélet azon aktuális eseményeit, amelyek felkeltik a figyelmemet. Csak azokkal foglalkozom, amelyekre, úgy gondolom, jó lesz évek múlva is világosan emlékezni.

HTML

Linkblog

Friss topikok

Pintér: két hét alatt változás

2010.05.03. 23:04 | Zigomer Trubahin | Szólj hozzá!

Pintér Sándor szinte egyetlenként tett konkrét ígéretet a leendő Orbán-kormány ma bemutatkozó miniszterei közül: [a rendőrségnek több pénzre van szüksége, de] "szervezéssel, szolgálatszervezéssel, odafigyeléssel, képzéssel [...] ettől függetlenül is javítható ezen a területen a rendőrség munkája, ennek eredményeképpen a közrend és a közbiztonság. (...) Amikor hivatalba léptem, és letettem a hivatali esküt, ezt követően két hét múlva ismét leülünk önnel beszélgetni, és reményeim szerint ön is el fogja ismerni, hogy két héten belül, illetve két hét elteltével változás történt ezeken a területeken". (Videa, Hírszerző)

(A két héten belül várható változásokat a pár nappal később tartott ózdi nemzeti konzultáción Orbán Viktor is megerősítette.)

Nagy feltűnést keltett az is, hogy Pintér Gergényi Péterről, régi kollégájáról és üzlettársáról azt mondta: "nem gondolom, hogy törvénytelenséget követett volna el".

Címkék: orbán gergényi péter közbiztonság pintér sándor nemzeti konzultáció 2006. október

A bejegyzés trackback címe:

https://annales.blog.hu/api/trackback/id/tr622022761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása